Nitecore TIP CRI - Groen

€ 34,95
Op voorraad
SKU
6952506402786

De Nitecore Tip CRI heeft in tegenstelling tot de normale Nitecore Tip een speciale led die zorgt voor een CRI waarde van meer dan 90! Dit houdt in dat de omgeving kleuren natuurgetrouwer worden weergegeven dan bij een standaard witte led.

Voorzien van een hoogwaardige Nichia 219B led kan dit kleine monster maar liefst 240 lumen opwekken! Dit is 120 lumen minder dat bij de normale Tip, maar de omgevingskleuren zijn echter veel natuurlijker.

En wat het mooiste is, de Nitecore Tip CRI is oplaadbaar via een Micro USB poort. Dit sleutelhangerlampje heeft namelijk een ingebouwde Li-Ion accu van 500 mAh waarmee je tot maximaal 46 uur licht hebt op de laagste stand en tot ongeveer 30 minuten op de hoogste stand! Om in iedere situatie het juiste licht te hebben kun je de Nitecore Tip CRI in 4 verschillende lichtstanden zetten, je kunt dit via de 2 tiptoetsen op het lampje eenvoudig instellen. En dat allemaal in een lampje van 6 cm lang en nog geen 25 gram zwaar.

Daarnaast is de Nitecore Tip CRI vooral heel erg degelijk ontworpen. De behuizing is gemaakt van aluminium en is voorzien van een type lll anodisering voor een duurzame coating. Ook is het lampje voorzien van een geheugenfunctie, zodat je weet welke stand je kunt verwachten wanneer je de lamp aanzet. De bevestigingsring op de Nitecore Tip CRI kan tot 30kg aan belasting aan, je krijgt deze zaklamp dus niet snel kapot!

Kort gezegd, de Nitecore Tip CRI is een sleutelhanger lampje dat het niveau van een 'standaard' lampje vele malen ontstijgt. Met de Nitecore Tip CRI heb je eigenlijk een volwaardige zaklamp in handen met het formaat van een sleutelhanger.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nitecore TIP CRI - Groen
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.