Nitecore TIP - Zwart

€ 29,99
Op voorraad
SKU
6952506402564

De Nitecore Tip is met stip de allersterkte sleutelhanger zaklamp op de markt! Voorzien van een hoogwaardige CREE XP-G2 led kan dit kleine monster maar liefst 360 lumen opwekken! En dat is wel héél veel licht! En wat het mooiste is, de Nitecore Tip is oplaadbaar via een Micro USB poort. Dit sleutelhangerlampje heeft namelijk een ingebouwde Li-Ion accu van 500 mAh waarmee je tot maximaal 46 uur licht hebt op de laagste stand en tot ongeveer 30 minuten op de hoogste stand! Om in iedere situatie het juiste licht te hebben kun je de Nitecore Tip in 4 verschillende lichtstanden zetten, je kunt dit via de 2 tiptoetsen op het lampje eenvoudig instellen. En dat allemaal in een lampje van 6 cm lang en nog geen 25 gram zwaar.

Daarnaast is de Nitecore Tip vooral heel erg degelijk ontworpen. De behuizing is gemaakt van aluminium en is voorzien van een type lll anodisering voor een duurzame coating. Ook is het lampje voorzien van een geheugenfunctie, zodat je weet welke stand je kunt verwachten wanneer je de lamp aanzet. De bevestigingsring op de Nitecore Tip kan tot 30kg aan belasting aan, je krijgt deze zaklamp dus niet snel kapot!

Kort gezegd, de Nitecore Tip is een sleutelhanger lampje dat het niveau van een 'standaard' lampje vele malen ontstijgt. Met de Nitecore Tip heb je eigenlijk een volwaardige zaklamp in handen met het formaat van een sleutelhanger.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nitecore TIP - Zwart
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.